Min 1998 Cadillac startar inte

En Cadillac är ett populärt fordon som ursprungligen tillverkades i USA av Henry Ford Company men är nu tillverkas av General Motors. I 1998 Cadillac anses vara en lyxig sedan. Det fanns fem olika Cadillac är tillverkad i 1998: Catera, Concours, d'Elegance, Deville, och Sevilla. Precis som alla fordon, kan en 1998 Cadillac har problem med att starta. Räkna ut eller "felsökning" orsaken en 1998 Cadillac startar inte, kräver flera olika steg. Saker du behöver
Wire borste
Battery checker
Visa fler instruktioner
1

Call Cadillacs avgiftsfritt nummer eller kolla deras hemsida för att ta reda på om det finns eventuella återkallelser eller problem med bilen. Du borde få någon påminner tas om hand, särskilt de resonemang om huruvida bilen startar. Kontrollera Cadillac har ditt namn och adress på rekord som den nuvarande ägaren så att de kan skicka dig återkallelsemeddelanden.
2

Kontrollera skicket ditt bilbatteri om din 1998 Cadillac startar inte. När du vrider nyckeln i tändningslåset, gör lamporna på instrumentbrädan slå på? Om de inte gör det, så att batteriet kan vara problemet. Öppna huven på bilen. Titta på etiketten på batteriet för att se när du köpte den. Ett batteri får inte pågå i mer än 2 eller 3 år. Borsta bort eventuell korrosion från batteripolerna med en tråd borste. Kontrollera batteriets anslutningar och se till att de är säkra. Om batteriet är ganska ny kan du ladda det.
3

Ta ditt batteri till en Biltema eller mekaniker för att få dem testa den för att se om batteriet har något liv kvar. De kommer att ansluta den till en batteritestare som kommer att tala om hur mycket kraft som finns kvar i batteriet och om det kan laddas upp. Om det inte går, köpa ett nytt batteri.
4

Vrid tändningsnyckeln och lyssna efter ljudet av motorn välter. Om det inte finns något ljud alls, är batteriet förmodligen bra, men det kan finnas ett problem i tändningslåset själv. Om du bara hör ett klickande ljud, kan det tyda på att det finns ett problem med starter. Om du hör en chugging eller knackar ljud i motorn, kan det finnas en läcka eller stopp i bränsleledningen, bränslefilter eller bränslepumpen. Problem med startmotorn eller bränslesystemet kommer att kräva en mekaniker att reparera.
5

Kontrollera dina bränslekostnader nivåer. En Cadillac startar inte om det inte finns någon bensin i tanken. Kontrollera bränslemätaren på instrumentbrädan för att se bensin nivån. Det är möjligt att bränslemätaren kan vara felaktiga eller inte fungera om bilen har en dator eller elektriska problem. Om så är fallet, ta bilen för reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66586.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.