Hur felsöker jag Camaro Strålkastare?

En ledningsnätet ansluten till baksidan av strålkastarhuset levererar ström från bilbatteriet till strålkastare lökar på Camaro. En säkring skyddar denna krets från strömspikar och strålkastare brytaren på rattstången styr lamporna. Någon av dessa enheter på kretsen kan vara källan till de problem du har med din Camaro s strålkastare. Felsökning frågan innefattar kontroll funktionaliteten av varje komponent på strålkastarens krets. Saker du behöver
Voltmeter
skiftnyckeln
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Slå på strålkastarna och kontrollera vilka som inte kommer på. Byt en glödlampan genom att stötta öppna huven med huven stödstaven, koppla ur ledningsnätet från strålkastaren, lossa strålkastaren uttaget och dra ut glödlampan. Installera glödlampsbyte strålkastare och kontrollera att strålkastare fungerar nu. Fortsätt till nästa steg om det fortfarande inte.
2

Öppna säkringsboxen som inrymmer säkringarna för strålkastare kretsen. Säkringsdosan ligger i motorrummet ovanför vänster hjulhus. Dra en säkring direkt ur hållaren och kontrollera om den är trasig. Byt ut en trasig säkring mot en ny och skjut det nya i sockeln tills den inte kan tryckas in ytterligare. Slå strålkastarna på igen. Fortsätt till nästa steg om någon fortfarande inte kommit på.
3

Kontrollera att strömmen kommer genom strålkastarens ledningsnätet på strålkastaren som inte fungerar. Koppla bort kablaget från strålkastaren. Anslut den bara metallen i den positiva ledningen på voltmetern till den positiva polen på Camaro batteri. Anslut den andra ledningen till den positiva ledningen på kablaget. Den positiva ledningen på ledningsnätet är vanligen täckt med röd isolering. Byt sele strålkastare ledningar om ingen ström kommer igenom det. Testa strålkastarna igen. Om strålkastaren fortfarande inte startar, fortsätt till nästa steg.
4

Kontrollera att strålkastare omkopplaren är funktionell. Koppla bort den negativa kabeln från den negativa terminalen på Camaro batteri genom att lossa muttern som håller de två tillsammans med din skiftnyckel. Ta bort de två skruvarna som håller rattstången trimma ihop och dra trim off av rattstången. Koppla loss ledaren kvarter från baksidan av strålkastaren omkopplaren genom att dra den rakt ut ur strålkastaren switch. Inspektera ledningarna på ledningar blocket. Rengör dem om de är smutsiga eller missfärgade. Anslut kabelstammen igen och testa strålkastarna igen. Om de fortfarande inte fungerar, byt strålkastare switch. Koppla loss ledaren för blocket, ta bort de tre skruvarna som håller strålkastaren byta till rattstången och dra ut strålkastaren switch. Sätt omkopplaren ersättare strålkastare, anslut den tillbaka in i ledningar blocket och fäst den med de tre skruvarna som togs bort tidigare. Testa strålkastarna återigen för att kontrollera att de fungerar nu.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65955.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.