Felsökning av elsystem i en Ford Taurus

Ford Taurus är en ofta rekommenderad rymlig sedanmodell som är en nära syskon till Mercury Sable. Den kraftfulla motorn kan placera många energikrav på ditt elsystem, så lär känna dina säkringar och ledningar för att göra några av de små reparationer själv. Instruktioner
1

Ge din Ford Taurus en gång över om du inte har kört det ett tag. För att få den att fungera, måste du täta, rena batteri-anslutningar. Kontrollera och byt eventuella trasiga ut säkringarna också. Bildelsaffärer ofta testa laddningen din generator är att sätta ut gratis.
2

Se upp för rost på generatorn. Generatorer på Ford Taurus kan inte få en ordentlig laddning för att driva resten av bilen om rost utvecklas. Strålkastare kan få svag eller din bil kan inte ens starta eftersom generatorn inte kan få ström till batteriet.
3

Byt generatorn med en ombyggd en om din bil inte startar trots alla dina ansträngningar. Ombyggda generatorer fungerar ofta lika bra för mycket mindre.
4

Se om ditt 2006 Taurus uppfyller kvalifikationerna för ett återkallande reparation med en airbag varningslampan som förblir tänd. Denna modell kom med en speciell overlay kabelnät för att möjliggöra för handsfree mobiltelefon-användning. Tyvärr har kretsar för krockkudden ljuset utelämnas. Av säkerhetsskäl är det en elektrisk reparation som måste göras.
5

Få dina vindrutetorkare till det nedre läget när du inaktivera dem genom felsökning torkar fallet motordrevet. Om du är kunnig om elektriska system, gå vidare och reparera parken switch eller bara byta ut hela enheten torkar motor för att begränsa risken för framtida problem med vindrutetorkarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63800.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.