Trailblazer Felsökning

Trailblazer är en sport utility vehicle ( SUV ) tillverkas av Chevrolet mellan 2002 och 2009 . Om bilen inte startar , ta några enkla områden innan du anlitar en mekaniker . Batteri

En anledning din Chevrolet Trailblazer får inte starta är att batteriet är urladdat . Ett batteri kan tömmas i så lite som en natt av faktorer som sträcker sig från att glömma att stänga av strålkastarna för att lämna en innerbelysning natten . En trasig generator kan också upphöra att ladda batteriet , vilket kan göra att rinna under normal drift .
Fuel


Om batteriet verkar vara i funktionsdugligt skick , bränslesystemet kan vara orsaken till dina Trailblazer problem . Se till att bilen har tillräckligt med nytt bränsle för drift . Gammalt bränsle i systemet är föremål för temperatursvängningar som orsakar vatten kondensat och samlas i tanken . Detta vatten kan göra att motorn stängs av eller inte starta helt.
Ljud
p Om din Trailblazer motorn har en skallra , pop , bang eller annat brus hörbar under normal drift , kan det vara bäst att ta din den till en professionell mekaniker . Diagnostisera denna typ av problem kan vara svårt och tidskrävande för amatör fordonsindustrin entusiaster .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67461.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.