Om Hästkrafter

De flesta av oss har hört termen hästkrafter, men någon av oss vet innebörden av ordet eller mätningen? Du minns nog det från fysiken eller matematik klass, men vad är ursprunget till termen? Identifiering

Den enkla definitionen av hästkrafter är "arbete som utförts under tiden." Den exakta mätningen är att en hästkraft är lika med £ 33.000 fot per minut.
Tidsplan

historia termen hästkrafter går tillbaka till James Watt i slutet 19th century . Detta är också den man som är ansvarig för termen "Watt", vilket är en enhet för power.The Historien förtäljer att James Watt behövde ett sätt att betygsätta kapaciteterna av hans ångmaskiner för att sälja mer av dem. Eftersom ångmaskiner ersatte hästar som en metod för att få jobbet gjort, blev hästen en del av ekvationen.
Funktion

Mätmetoden skapades med följande matematik. James Watt teoretiserade att en häst som bifogas till en kvarn kvarn kunde gå en 24 fots diameter. Hästen bestämdes att kunna dra med en kraft på 180 pounds. Observation att hästen gjorde 144 cirkulära turer på en timme (ungefär 2,4 per minut), konstaterade Watt att hästen rest på ett avrundat uppåt siffra på 181 fot per minut. Denna siffra multipliceras med 180 pounds, vilket ger en siffra o 32.580 som avrundas upp till 33,000 pounds per minut. Detta är det antal som används idag för att mäta hästkrafter.
Storlek

Mätning någon metod för makt är lättare att förstå om man kan dela upp det i olika användningsvillkor . För att få en bättre känsla av hästkrafter, tänker på det så här:-Lift 33,000 pounds upp en fot under en minut-Lift £ 1 33.000 fot i samband med en minut-Lift 1,000 pounds upp 330 meter på tiden för en minut -lyfta 100 pounds upp 33 meter i tiden av sex secondsAny en av dem kommer att skapa en hästkraft.
Effekter

Enheter av hästkrafter kan också omvandlas till andra måttenheter samt. Här är några exempel: 1. En hästkraft är samma som 746 watt. Om någon rörde sig med en konstant hastighet av en hästkraft på ett löpband, kunde han köra en generator skapar 746 watt power.2. I tiden av en timme, är en hästkraft samma som 2545 BTU energi. Om någon skulle använda 746 Watt kör genom en elektrisk värmare, skulle hon producerar 2.545 BTU av heat.3. Om en häst skulle kunna producera en hästkraft i en timme, skulle det brinna 641 kalorier av mat. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63867.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.