Felsökning av luftkonditionering i en Honda CR-V

Du kanske kan spara mycket tid och pengar genom att försöka felsöka bil problem själv. Luftkonditionering problem är ganska vanligt, och kan bero på en rad olika saker. Försök att själv diagnostisera problem luftkonditioneringssystem i din Honda CR-V. Saker du behöver
Skruvmejsel
Ficklampa
7.5 A säkring
Visa fler instruktioner
1

Starta motorn i din Honda CR-V och låta motorn värmas upp innan du påbörjar felsökningen.
2

Kontrollera kylvätskans nivå i kylvätskebehållaren. Lyft huven på fordonet. Hitta reservoaren i mycket framför fordonet på förarsidan. Det är en plast vit kanna. Lyft på locket och lysa med en ficklampa i den. Titta på sidan av kannan för att se till att kylvätskenivån ligger mellan det låga linjen och den heldragna linjen. Addera 3

Öppna det inre säkringslådan att se till att säkringen styrning AC är inte blåst. Säkringsdosan hittas i en Honda CR-V genom att öppna förardörren och bända bort beklädnaden på själva sidan till vänster om ratten. Säkringen behövs är nummer 17 och är 7,5 ampere.
4

Växla luften varm för att se om värmaren krånglar också. Om varken värmaren eller luftkonditioneringen arbete, då finns det en brist i ledningar.
5

Justera luft från låg till hög och lyssna efter ljudet av fläktmotorn att öka. Värmefläktar behöver ersättas i åldrande fordon som vanligen. Hitta fläktmotorn på en Honda CR-V genom att bända av den undre foten panelen på passagerarsidan. Dra de elektriska kontakterna och dra fläktmotorn nedåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63797.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.