Gratis Generator Test

Generatorn i din bil är en viktig komponent i avgiftssystemet. Utan en fungerande generator, kan bilen drabbas rutinmässigt från ett dött batteri eller spilta ut när du reser på vägen på grund av en brist på makt. Det kan vara svårt att avgöra om din bil eller lastbil är problemet ligger i batteriet eller generatorn själv. Det bästa sättet att räkna ut din specifika problemet är att få generatorn testas för att kontrollera att den fungerar korrekt. Vilka Generatorer Gör

generatorn i bilen är faktiskt det som håller bilen igång när du kör det. Din bilbatteri ger den inledande ryck av makt som behövs för att starta bilen, när den är igång generatorn tar över och levererar kraften att köra bilen. Medan bilen är igång, generatorns laddar batteriet. Generator problem kan eller inte kan orsakas av själva generatorn i sig, eftersom de kan vara i remskivorna eller elkablage av avgiftssystemet. Det är därför det är viktigt att kontrollera den innan du går till bekostnad av att ersätta den.
Generator Testa hemma
p Om du råkar äga en voltmeter , kan du ansluta den till bilens batteri och testa generatorns utspänning utan att lämna hemmet. Haka voltmeter till bilens batteri och kontrollera spänningen på den när den är avstängd och sedan när den är igång med olika effektnivåer dränerande tillbehör påslagna, till exempel lampor, radio och luftkonditionering. Nätspänningen bör öka betydligt. Om den inte gör det, måste du ha generatorn professionellt kontrolleras.

Du bör inte försöka att kontrollera din generator genom att ta bort en kabel från batteriet när bilen är igång. Denna metod allvarligt kan skada de elektriska systemen i fordonen.
Motorkod Diagnos


Om din check engine lampan lyser, kan du ansluta bilens drivlina kontroll modul (dator) till en felkod läsare och har det genomsöks efter felkoder. Chansen finns, kommer koder för avgiftssystemet och generator brand om fordonet har generator problem. De flesta mekaniker och bildelar butiker utför scanning felkod och avkodning kostnadsfritt.
Professional Generator Testa

bort generatorn från bilen och ta den till en bildelar butik eller mekaniker butik som utför gratis generatorn testning. Har generatorns funktion nivå testas professionellt av tekniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67080.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.