Hur Återvinn Bilbatterier

Bilbatterier innehåller en stor mängd tung bly samt syra och delar av plast. Dessa kemikalier är skadliga för miljön om det inte hanteras på rätt sätt. Syran i bilbatterier kan också orsaka hudirritation när den inte hanteras på rätt sätt. Försiktighetsåtgärder måste vidtas när du kasserar gamla bilbatterier. Det finns flera metoder som du kan använda för att återvinna och kassera gamla bilbatterier. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Gloves
Visa fler instruktioner
1

Bring bilbatteriet till butiken där den köptes. Mest fordonsindustrin butiker som säljer bilbatterier kommer också att ta in dem för återvinning. Det kan finnas en avgift för denna tjänst, så kontaktar dem och fråga.
2

Kontakt bilreparationer butiker i ditt område. Många bilverkstäder kommer att acceptera döda bilbatterier och återvinna dem gratis eller för en liten avgift. Addera 3

Avlämning din gamla bil batteri på din lokala metallåtervinning centrum. Kontakta återvinningscentralen för att se till att de accepterar uttjänta bilbatterier. Vissa Metallåtervinnare kan betala dig för ditt bilbatteri.
4

Kontakta din närmaste amerikanska grenen Automobile Association för att ta reda på var och när du kan lämna in din gamla bil batteri. AAA accepterar oftast gamla bilbatterier för återvinning under Earth Day runt april månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64668.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.