Min 1964 Ford Galaxie Kommer inte nedväxling till första När Stoppad

Den 1964 Ford Galaxie gjordes tillgänglig med en valfri tunga tre-växlad automatlåda. Transmissionen består främst av en kugghjulsöverföring och en momentomvandlare. Liksom alla automatiska växellådor, förlitat Galaxie transmission på trycksatt vätska för att växla. Fluidet s påtryckningar beror delvis på hastigheten på motorn. Om sändningen misslyckas att nedväxling till första växeln, är chanserna goda att motorn går på tomgång för snabbt eller dess vakuum linje eller ventilhus är skadad. Lyckligtvis kontrollera varje möjlighet är en ganska okomplicerad process. Saker du behöver
skruvmejsel
Jack
Jack står
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Sänk motorns tomgång om motorn går på tomgång till mer än 600 varv per minut som indikeras av bilens varvräknare. En enda skruv är placerad på förarsidan av förgasaren. Vrid skruven i en moturs med en skruvmejsel för att sänka hastigheten.
2

Hissa upp bilen med en domkraft och sänka den på pallbockar.
3

Inspektera hela längden av gummi vakuum linje som skjuter ut från vakuum modulator för sprickor eller skarpa böjar. Modulatorn ligger på baksidan av överföringen och är rund i formen.
4

Ta bort skruvarna som håller fast överföring pan till botten av transmissionen med en skiftnyckel, sedan ta ut kastrullen åt ventilhuset.
5

Ta bort skruvarna som håller fast ventilhuset till det inre av transmission med en skiftnyckel, sedan sänka ventilhuset från transmissionen. Luta inte ventilhuset.
6

Inspektera passager på toppen av ventilhuset och kopplingen på sidan av ventilhuset för skador. Ersätt ventilhuset om den gamla är skadad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/65587.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.