Suburban 4X4 Switch Problem

Chevy Suburban är en stor SUV som har haft teknisk service bulletiner (TSB) och rapporter från konsumenter om 4X4 brytaren misslyckas eller 4x4 inte ingriper när omkopplaren är vänt. Klagomål och TSBs allt från elektriska problem med övergången till större överföring problem. Elektronisk överföring Case

2006 Suburban har en TSB publicerad av tillverkaren om den elektroniska överföringen gäller 4X4 Chevrolet inte lägger i växeln. Enligt TSB, förhindrar överföring fallet Suburban överflyttas till fyrhjulsdrift eller bara delvis skifta i en växel, men kan inte slutföra växling till fyrhjulsdrift. Den Suburban kan fortfarande köras i tvåhjulsdrift, men den elektroniska överföringen fallet kommer så småningom att påverka tvåhjulsdrivna drift också. Den elektroniska överföringen fall måste bytas ut för att rätta till detta Suburban 4X4 switch problem.
Position Sensor och väljaren Misslyckas

Flera klagomål har rapporterats om Suburban 4X4 lägesgivare och väljaren misslyckas. Misslyckandet av sensorn och byt hindrar föraren från att engagera 4X4 på Suburban. En TSB publiceras även på denna 4X4 switch problem rörande 4WD varningslampan lysande när sensorn och byt misslyckas. Den Suburban kan inte flyttas till 4X4 läge. Lägesgivaren och väljare behöver bytas i Suburban för att åtgärda problemet.
Lever Linkage Annars

TSB på 1997 Suburban diskuterar ett 4X4 switch problem tillskrivs en trasig eller sprucken växellådshuset. Den trasiga eller spruckna växellådshuset läckor transmissionsolja och förhindra spaken länkage från att fungera ordentligt. Spaken koppling kan inte vara engagerade och bytte till 4X4 läge. Den enda korrigering för denna växel problem på Suburban är att ha transmissionshöljet ersättas med återförsäljare eller kvalificerad tekniker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/66734.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.