Felsökning av luftkonditionering i en Hyundai Sonata

Många bilägare befinner sig i verkstäderna hos återförsäljarna under varma sommarmånaderna försöker få luftkonditionering problem fast. Spara tid och pengar genom att försöka diagnostisera problemet själv innan du gör resan till återförsäljaren eller mekaniker. Saker du behöver
skruvmejsel
10 Amp säkring
Tänger
Visa fler instruktioner
1

lyssna efter fläkten för att se till att det fungerar. Med motorn på, slå på luft och justera trycket. Den normala medföljande ljud indikerar att fläkten fungerar korrekt.
2

Leta fläktmotorn i en Hyundai Sonata direkt under instrumentbrädan på passagerarsidan. Få till det genom att koppla bort batteriet, ta bort dashpad och ta bort skruvar och bultar.
3

Test luftkonditioneringen kontroller för att se till att de fungerar på rätt sätt, som att flytta med rätt mängd motstånd och stannar på de rätta ställena. Om inte, kommer detta indikera en säkring problem.
4

Hitta säkringsdosan i en Hyundai Sonata genom att öppna förardörren. Säkringsdosan är direkt bakom panelen på vänster sida av instrumentpanelen. Bänd ut den brända säkringen med en liten tång. Du behöver en 10 amp säkring.
5

Titta på grafikfönstret på instrumentbrädan. Om det är tomt, eller om luftflödet kontrollerna inte fungerar korrekt, är problemet i kontrollpanelen.
6

Ta bort paneler på passagerarsidan, skruva ur de fyra skruvarna panel, och loss kablarna från kontrollerna. Koppla den elektriska kontakten och ta bort manöverpanelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63751.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.