1990 Buick Park Avenue Felsökning

1990 års Buick Park Avenue presenterade en 3.8L, V-6 motor och andra vanliga funktioner som luftkonditionering och en kassettspelare. Bilen presenterade också makt dörrlås och fönster. Som en Park Avenue ägare, kan du få problem med din bil. Grundläggande felsökning kan bidra till att undvika bekostnad av att ha din mekaniker kolla upp det. Även om många problem med Park Avenue kan behöva hjälp av en mekaniker, kan enkla problem lösas hemma. Saker du behöver
Oil
Pappershandduk
butik trasa
utbytessäkringar
Tänger
Däck lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera dina 1990 Buick Park Avenue s oljenivå Om oljetryckslampan tänds på instrumentpanelen. Fortsätt inte att köra din bil när denna lampa tänds. Det kan leda till omfattande skador på din motor. Höj Park Avenue huva och leta mätstickan för oljan. Ta ut oljestickan och torka av den med en trasa eller pappershandduk. Byt ut oljestickan och ta bort den igen. Om oljenivån inte når minst halvvägs mellan linjerna på oljestickan, tillsätt mer olja och kontrollera den. Fortsätt att fylla på olja tills åtminstone den halvvägs nås.
2

Kontrollera Park Avenue säkringar om en elektrisk komponent såsom makt fönster och lås inte fungerar. Avlägsna fusebox locket från bilens instrumentbräda. Leta upp säkringen för komponenten med hjälp av diagrammet på etiketten som sitter på insidan av fusebox locket. Ta ut säkringen med en tång och kontrollera om det blåses ut. Om metallen länken inne i säkringen är bruten är säkringen blåses ut. Kontrollera änden av säkringen för dess strömstyrka och ersätta den med en ny med samma märkning. Se till att säkringen sitter på plats och sätt tillbaka locket.
3

Kontrollera däcktryck i din Buick Park Avenue om bilen verkar vingla eller rida ojämnt. Sätt en lufttrycksmätare lufttryck i däckets ventil. Mätstickan skall införas så att ingen luft kan slippa ut däcket. Läs nivån däcktrycket på mätaren på sidan av mätaren. Det rekommenderade däcktrycket för Park Avenue är 34 psi. Om trycket är lägre, tillföra luft till däcket. Kontrollera alla däck och fyll på luft om detta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/67823.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.