Felsökning av luftkonditionering i en Dodge Ram

Lär dig att diagnostisera vanliga problem i din bil och du kan spara mycket pengar på dyra reparationer. Luftkonditionering problem är ganska vanligt och kan vara mycket enkelt att fixa eller kan vara viktiga frågor. Saker du behöver
Tänger
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Starta trucken och justera luften från låg till hög och tillbaka ner igen. Lyssna på fläktmotorn. Bullret ska öka när vände högre och minskar när vände lägre. Den fläktmotor kommer att vara en svart cylinder-form med en vit plast skålliknande bit ovanpå. Koppla den elektriska kontakten och ta bort den.
2

Titta på kompressorn framför motorn med bältet för att kontrollera att den är tyst. Hitta kompressorn genom att gå till förarsidan motorrummet.
3

Hitta de två slangar, en liten och en större, som kommer från brandväggen. Följ dem tillbaka mot bilen och hittar kompressorn.
4

Justera temperaturen kontroller för att se till att de fungerar korrekt. De ringer bör ha rätt mängd motstånd. Om dessa inte fungerar, kan det vara en säkring problem.
5

Lokalisera säkringsboxen genom att öppna förarsidans dörr och bända loss panelen nära ratten med en skruvmejsel. Ta ut säkringen med en tång och ersätta med en säkring av samma effekt för att undvika skador på elsystemet.
6

Kontrollera att de takbelysning och grafisk display fungerar. Om de inte är, då det kan vara en kontrollpanel problem. Få till kontrollpanelen i en Dodge Ram genom att ta bort infattningen center instrumentet. Kontrollpanelen är direkt under. Lossa kablarna och dra ut den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63749.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.