Ford F150 Odometer Problem

Ford F-150 är den mest sålda pickup linje i världen, liksom den perenn bästsäljande personbil i USA. Robust, mångsidig och pålitlig, är F-150 en del av Fords F-Series linje av fullstora lastbilar byggs kontinuerligt sedan 1948.Quality nivåer till Ford F-150 fortfarande mycket bra, men det finns några problem som tenderar att beskära upp i vissa lastbilar, inklusive vägmätare problem som är specifika för modeller som går tillbaka till slutet av 1990. Låt oss undersöka denna fråga och vad du kan göra för att hantera problemet. Berörda Lastvagnar Till Salu

Ford F-150 ägare av tionde, elfte och tolfte generationens lastbilar med en elektronisk (digital) vägmätare display har rapporterat problem med sina odometers. Dessa lastbilar är 1997 års modell för att presentera lastbilar års modell, och inkluderar vissa modeller som säljs som F-250, F-350 och Super Duty.
Odometer Problem

Några av problemen med den digitala vägmätare rapporterats av F-150 ägare är intermittent eller oberäkneligt tjänst eller direkt misslyckande. Siffror kommer ibland försvinna, blekna, eller blinkar på och av, med villkoret blir gradvis sämre med tiden. Så småningom, många ägare upplever komplett vägmätare misslyckande om problemet inte snart åtgärdas.
Ford garanti

För Ford ägare vars lastbilar är fortfarande under garanti, täckningen är tillgängliga via Ford Motor Company. Kontrollera garanti-avtal för att se om just din lastbil är fortfarande täckt. Om inte, kan du behöva reparera felet själv eller ta din lastbil till en mekaniker. Överväg uppvaktat en Ford regional representant om du tror att ditt problem bör omfattas av Ford, din återförsäljare har att kontaktinformation
Impact

Även du kan tänkas köra. din Ford F-150 utan att reparera vägmätaren, kommer du att finna att spåra oljebyte och andra underhållsintervall kan bli mycket besvärligt. Du kommer inte att kunna verifiera garantin baseras på körsträcka och, när det är dags att sälja din bil, måste en bruten vägmätare fastställas i syfte att överföra äganderätten till den nya ägaren.
Lösningen

I vissa fall kan du behöva byta hela kombiinstrumentet genom att beställa en ny del, eller så kan du välja att ta dina chanser med en begagnad kluster. Överväga att köpa en intermittent digital manual vägmätare reparation från en eftermarknad leverantör för steg-för-steg instruktioner om hur man framgångsrikt ersätter din Ford F-150 vägmätare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/64240.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.