Tecken på en Insprutare Problem i en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee är byggda för tung drift på och utanför vägen. Spridare spraya rätt mängd bränsle in i var och en av motorns cylindrar före förbränning. Insprutare problem på en Grand Cherokee kan allvarligt hämma fordonets prestanda eller tom orsaka potentiellt farliga förhållanden för någon ridning inuti. Strömavbrott
p Om din gång mäktiga Grand Cherokee har problem med klättring kullar, bogsering släpvagnar eller driva igenom lera, kan förlusten av makten orsakas av bränsleinsprutare problem. Insättningar kan igensättning spridarna, vilket innebär att inte tillräckligt med bensin är på väg in i cylindrarna. Om du inte är säker testning spridarna på din Jeep, har en kvalificerad butik utföra arbetet.
Bensin Leak

luktar bensin i motorrummet kan vara en kontrollampa tecken på bränsle injektor problem. Eftersom bensin i en Grand Cherokee passerar genom spridarna, om en av spridarna har lossnat eller är skadad, kommer det att läcka gas. Bensin läckor är allvarliga eftersom de kan leda till en brand, så har din Grand Cherokee inspekterade och källan till läckan hittas så snabbt som möjligt.
Check Engine Light

Om din Jeep Grand Cherokee är en 1996 eller nyare modell, så kontrollera motorn ljuset kan vara en annan indikator på ett bränsle injektor problem. Om du inte har ett sätt att läsa sökmotor koder själv, är det bäst att ta din Cherokee till en verkstad. Misständning koder, antingen slumpmässigt eller för en eller flera av cylindrarna, kan hänföras till igensatta spridare. Idling och Stalling

När din Grand Cherokee är igång men
du antingen ha det i parken eller din fot är på bromsen, lägg märke till hur motorn går på tomgång. Om tomgång låter skrovlig eller har ett ojämnt ljud till det, kan det vara så att din Jeep s bränslespridare är igensatta. Detsamma gäller om det under lätt acceleration, när foten knappt är gaspedalen, är din Jeep upplever tvekan eller snubbla. Tvekan är en ovanlig fördröjning mellan gaspedalen är nedtryckt och bilen accelererar. Snubblande är när motorn börjar att stanna ute, men sedan återhämtar sig och går normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/diagnosing-car-problems/63730.html

Previous:
Next:

Diagnostisera bil problem

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.