Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur Räta Metal

Processen för riktning av metaller är en som, samtidigt som skenbart enkelt, är faktiskt en ganska svår sak att göra på rätt sätt. Anledningen till detta är att metallen tenderar att sträckas när det är böjt. För att motverka denna sträcka, måste du kunna krympa metallen tillbaka till sitt ursprungliga läge. Med övning, men du kan lära dig att räta metall så det är mycket svårt, om inte omöjligt att säga att metallen någonsin bucklig i första hand. Saker du behöver
metallbearbetning hammare
Dolly
Sandpapper
slipblock
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna plast trim från metallen som kräver uträtning. Varje färg på ytan av metallen kommer att spricka och flagna av när den böjs, men plast trim kan göra uträtning metallen svårare.
2

Placera dolly på den konkava sidan av buckla eller böja. Du kommer att använda metallbearbetning hammare på den konvexa sidan. Den dolly används för att hindra hammaren från att trycka på metallen för långt ut i stället. Den ideala situationen är att återföra den metall som exakt sitt ursprungsläge. Med hjälp av en hammare speciellt utformad för riktning av metaller bidrar också till att krympa metallen tillbaka i position. Addera 3

Strike den konvexa sidan av buckla eller böja med ansiktet på metallbearbetning hammare tills buckla verkar rätas.
4

Linda sandpapper runt slipkloss, och sedan använda den för att slipa ytan av metallen. Detta kommer att visa dig några höga eller låga fläckar som kan ha inträffat. När du tydligt kan se de höga och låga punkter, använd hammare och dolly igen för att räta ut dem.
5

Slipa ytan igen och fortsätta uträtning de höga och låga punkter med hammaren och dolly tills hela reparationen området är helt slät.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63626.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.