Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man reparerar en liten buckla

Ful stötar och märken på din bil försämrar utseendet och värdet av fordonet. Reparera även de minsta bucklor kan bli dyrt. Om din bil har en liten buckla det kan lätt tas bort med några hem leveranser och en burk med tryckluft. En burk med tryckluft, som ofta används för att rengöra datorns tangentbord bör finnas på ditt lokala kontor leverans butik. Saker du behöver
Bucket Sponge
vatten
Handduk
Förlängningssladd
Hårtork
Handskar
Tryckluft
Visa fler instruktioner

en

rengöra ytan på buckla. Häll lite bil renare i en hink med vatten. Ta din svamp, doppa den i lösningen och skrubba buckla. Torka ytan med en ren handduk. Placera fordonet nära ett eluttag. Använd en industriell förlängningssladd om behöver vara.
2

Anslut hårtork för att det elektriska uttaget och anpassa den till sina hetaste inställningar. Placera en burk med tryckluft nära dig, för räckhåll. Sätt på dig gummihandskar.
3

Rikta hårtork i centrum av den lilla buckla, flytta hårtork munstycke i små cirklar. Placera hårtork så nära som möjligt utan att röra bilen. Värm buckla i 1 till 2 minuter.
4

Stäng av hårtorken efter den anvisade tiden och placera den på en säker plats. Vrid den komprimerade kan luft upp och ned så att botten är vänd uppåt. Spraya burk av luft i buckla i 10 sekunder.
5

Vänta på isiga partiklar på buckla att smälta bort. Torka bort fukten med ditt trasa och inspektera området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63438.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.