Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur får jag en Auto titel för en ombyggd i Alabama?

Köpa en ombyggd bil kan vara ett sätt att få en högre prisklasserna, fullastat fordon utan den fullastade priset. Du bör lita endast en ansedd butik auto organ för att sätta bilen ihop igen. Enligt CarFax, är ett fordon med en bärgning titel en som har "... skadats i den utsträckning som kostnaderna för att reparera fordonet överstiger ~ 75 procent av dess pre-skador värde." I delstaten Alabama, måste en bärgning titel ersättas med en ombyggd titel för att få tillbaka bilen på motorvägen. Instruktioner
1

Bli en licensierad rebuilder. Endast en licensierad rebuilder kan ansöka om en ombyggd titel i delstaten Alabama. Du kommer att krävas för att bekräfta för Alabama Motor bilgrupp som du personligen ombyggda fordonet eller övervakas och inspekteras sin ombyggnad. Slutför en MVT 26-15 Form, som är ett program för att få fordonet
2

inspekteras av staten. Du måste sätta fast rebuilder licens och bilens bärgning titel till detta formulär. Om fordonet kommer till Alabama från en stat som inte kräver ett fordon titel, då måste du ge attesterad räkningar av försäljning för varje försäljning som har framkommit sedan bilen var skadad. Du måste också ge räkningar av försäljning för eventuella reservdelar. Dessa räkningar för försäljning måste tydligt ange samtliga identifikationsnummer för fordon och delar. Om VIN nummerskylt saknas från fordonet, kommer du vara tvungen att ansöka om en ersättning VIN nummerskylt genom att fylla i formulär MVT 26-3 bifoga till din ansökan. Staten kommer att kräva betalning av alla avgifter med inlämnandet av ansökan.
3

Har fordonet besiktigas av en agent för Department of Motor Vehicles. Om din ansökan godkänns, kommer en agent inspektera bilen med dig. Om den passerar inspektion, kommer agenten anbringa en permanent dekal innanför förarsidans dörr, vilket indikerar att det är en ombyggd bil och att det passerade inspektionen.
4

fullständiga form MVT 26-4 med hjälp av din tilldelade medel om att dekalen ordentligt har placerats och att VIN registreringsskylten, om nödvändigt, också ersättas. Agenten kommer då fylla ytterligare dokumentation som krävs anger, bland annat, att fordonet har byggts om och har inte rapporterats stulen.
5

Komplettera din ansökan om intyg om titeln med hjälp av din tilldelade agent. Din agent kommer att presentera den ifyllda ansökan och annan nödvändig dokumentation till Department of Motor Vehicles. Titeln, när det är utfärdat, kommer att återspegla att fordonet har byggts om.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63414.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.