Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Dent Remover Verktyg

Många duktiga kollision reparatörer använder många olika verktyg för att reparera en bil buckla. Dessa verktyg kan vara allt från handhållna enheter för liten dörr stötar till stora bucklor skapas av en bilolycka. Vissa tekniker har verktyg som kan dyka en buckla på plats utan att skada den befintliga lack. Paintless buckla Remover Verktyg

Paintless buckla avlägsnande verktyg pop en buckla på plats genom att sätta press på insidan av bucklan. Bucklor storleken på en fotboll kan utnyttja denna nya teknik. Använda verktyg som har en lång stålstång i många olika längder och en krok i änden med plastöverdrag. Den plast som täcker skyddar kroppen av bilen. Sliding verktyget genom ett fönster gap eller genom dörrpanelen, sedan komprimera buckla på plats igen. Ett PDR verktyg ser ut som en lång kniv som skär in i fönstret gapet för mindre bucklor.
Sugkoppar

bort en buckla med sugkoppar är också en PDR, men inte lika skickliga som de nya PDR verktyg. Fästa sugkoppar för att mitten av buckla liksom sidorna av buckla tillåter teknikern att smälla buckla på plats igen. Ta bort små bucklor är det enda syftet med denna typ av buckla verktyg. Verktyget har tre ben som omger buckla och en mitten eller center cup som drar buckla på plats igen. Denna buckla remover verktyg kan skada färgen och måla reparation är ibland nödvändigt.
Fender Avdragare

Dra en bucklig framskärm på plats sker med en fender avdragare. Den fender avdragare har flera fångade ben med läpparna på slutet av dent remover verktyget. Fastspänning av verktyget på läppen av stänkskärmen och applicera trycket drar fender på plats igen. Detta är inte ett poppande verktyg, denna buckla remover verktyg sträcker fender tillbaka till sin ursprungliga form, men några rynkor kvar som behöver kroppen bindning. Limning är ett material som jämnar ut en liten rynka, sedan slipning och målning för att återställa buckla till sin ursprungliga form och färg.
Borrar och fästen

Borra ett hål i mitten av en bil buckla och skjuta en trebent klämma in i hålet, låter teknikern att dra ut bucklan. Denna buckla avlägsnande teknik är den vanligaste tekniken som används för stora bucklor i sidostyckena, kåpor och lock bålen. Bits och speciella avdragare är dent remover verktyg som utföra denna teknik. Stansning ett hål med ett hålslag verktyg är också ett sätt att göra ett hål i mitten av buckla, men detta är bara göras när buckla ligger nära kanten av kvartalet panelen, huva eller lastbil lock.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63575.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.