Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man gör Chrome Peel

Chrome eller krom, används i tillverkningsprocessen av många objekt. Bildelar, apparater, verktyg och andra metallvaror som kräver en ljus yta är alla belagda med krom. Beläggning ett objekt med krom kräver en komplicerad process för galvanisering. Men, innan ett objekt kan beläggas måste först rengöras. Återställa gamla, skadade krom bitar kräver avlägsnandet av den gamla krom. Eftersom pläteringsprocessen binder krom till metallen måste tas bort med kemikalier, drastiska förändringar värme och god, gammaldags armbåge fett att göra det falla på den biten i flingor. Saker du behöver
trasa handskar
arbete
Skyddsglasögon
Respirator
Ugnsrengöringsmedel
Vattenslang
Stålborste
Industri värmepistol
Clean, torra dukar
Visa fler instruktioner
1

Sprid ut en droppe trasa på en plan yta utomhus eller i ett väl ventilerat inomhus arbetsområdet. Placera krom bit ovanpå trasa. Dra på arbetshandskar, skyddsglasögon och en respirator.
2

Spraya ugnen renare på krom. Låt den kemiska sitta på krom i en timme. Skölj bort ugnen renare med en vattenslang.
3

Skrubba stycke med en stålborste för att ta bort krom lösgjorts av kemikalien. Skölj stycke med vattenslang regelbundet för att kontrollera dina framsteg.
4

Vänd arb över och värma den med en industriell värmepistol. Håll spetsen av pistolen tre inches från metall och flytta den långsamt och konsekvent över pjäsen för att värma det jämnt. Stäng av värmepistol, ställ den åt sidan och spränga pjäsen med vattenslang för att snabbt ändra temperaturen från varmt till kallt.
5

Vänd arb igen, skrubba med stålborste för att avlägsna eventuell kvarvarande krom. Skölj stycke med slangen och torka den med en mjuk, ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63627.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.