Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man installerar ett galler på en Jeep Grand Cherokee Laredo

Installera grillen på din Jeep Grand Cherokee kan göras själv. De flesta bilolyckor skada fordonets front. De plastgaller är benägna att bryta med bara minsta tryck. Gallret hålls på med några bultar och plastclips, så ersätter det inte är en svår uppgift. Saker du behöver
Push-pins
Skruvmejsel
plastnitar
nitpistol
Visa fler instruktioner
1

Fäst den yttre gallret till fascia genom att sätta in de plastbrickor på bultarna som kommer från grillen med händerna. De plastbrickor är installerade på insidan av gallret. Det finns fyra plastbrickor som måste installeras.
2

Lyft och placera gallret på framsidan av fordonet. Sakta glider gallret på plats. Tryck in gallret på ramen med händerna. Detta kommer att engagera plaststödet klippen i fordonet stödjer.
3

Montera tre nya push-pin fästelement genom fascia i bilens stödstänger med händerna. Dessa hål är belägna under fascian. Den rekommenderade fästanordningen är P /N 6506293AA. Dessa kan hittas på din Jeep återförsäljare.
4

Montera fyra skruvar på toppen av gallret med hjälp av en skruvmejsel. Dessa är placerade där huven stängs på gallret montering.
5

Installera bultarna som fäster fascia till fender på varje sida av fordonet. Dessa är 10 mm fascia bultar. Det finns en bult på varje sida av fordonet.
6

Installera tre plastnitar från gallret i fender väl med hjälp av en nit pistol. Det finns tre hål för nitar på vardera sidan av gallret. Den rekommenderade Plastnit är MA48150, som kan hittas på en auto-delar butik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63400.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.