Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur Sand Sheet Metal

Automotive plåt måste ibland slipas för att reparera skador på fordonet. Sandning är också nödvändig när man förbereder bilen för färg, som färgen och primern inte fastnar på släta metall. Vid slipning plåt, kommer färgen att fylla och jämna ut urgröpningar som produceras av 400-grit sandpapper, men grus större än 800 kompromisser förmåga färgen att fästa på ytan. För borttagning av material är dock sandpapper med kornstorlek mellan 80 och 220 bäst. Saker du behöver
Dual-action slipmaskin
slipskivor
Luftkompressor
Air linjer
Visa fler instruktioner
1

Fäst slippapper som du väljer till dynan av dual-action slipmaskin. För borttagning av material, använd mellan 80 och 220 slippapper. För att förbereda panel för färg, använder papper med kornstorlek mellan 400 och 800.
2

Sätt luftledningen in i fästet på dubbelverkande slipmaskin som leder från luften kompressorn. Luftledningen låses på plats när den trycks över kopplingen.
3

Placera slipplattan blankt på plåt, var noga med att undvika att trycka så hårt att du tänja metallen.

4

Tryck in avtryckaren på dual-action slipmaskin för att driva enheten. Låt sander att flyta på ytan av panelen med minimal vägledning och lite tryck från handen. Detta gör det möjligt för sandpapper för att göra sitt jobb utan att täppa till, eftersom det kanske om du försöker att trycka alltför hårt på slipmaskinen. Arbetet runt hela panelen där den behöver slipning, är noga med att undvika att koncentrera sig på ett ställe för länge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63601.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.