Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man använder bättringsfärg på en bil

Bättringsfärg gör mer för din bil än gömma repor eller marker i lacken. Bättringsfärg skyddar också din bils yta från elementen och förhindrar rostbildning. Rost kan bildas på även de minsta marker som når ner till plåten. Rosten sprids sedan under färgen så att du inte ser det förrän hela panelen är ruttet. Använd Bättringsfärg att få din bil ser bra ut och förhindra framtida skador. Saker du behöver
600-grit sandpapper stick penna
Bättringsfärg
tandpetare
liten pensel
Visa fler instruktioner
1

Använd pennan sandpapper fastnar försiktigt sand ren metall eller mitten av chip eller scratch. Detta hjälper bättringsfärg att vidhäfta till metallytan. Se till att även sand själva chippets kanter eller grunden för att jämna ut hård kant av färg intill den nedre ytan av metallen. Ibland kan detta ses efter Bättringsfärg har torkat om det inte slipas slät.
2

Applicera bättringsfärg med applikatorn borste genom att borsta i korta drag längs scratch eller genom öronmärkningar spetsen på borsten i ett chip. Om chip eller skrapa är mycket liten, använd en tandpetare att doppa i färgen och applicera färgen till chip eller scratch. Använd mycket tunna lager.
3

Låt bättringsfärg torka i 30 minuter och sedan se om det Bättringsfärg är lägre än ytan av den andra färgen. Om det är, lägga till en annan kappa eller två och låta den torka ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63476.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.