Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur att måla med Clear Coat Dupont

DuPont fordonsindustrin klarlack appliceras på samma sätt som andra klara täckfärger tillämpas. Teknikern måste vara noga med att ordentligt blanda DuPont klarlack och sedan tillämpa det så att det inte rinner eller sag. Det finns inget botemedel för detta när det händer. Teknikern kan bara öva och lära sig att mäta mängden klarlack som fäster på ytan utan att glida eller springer. Saker du behöver
Mixing Cup
DuPont klarlack härdare
DuPont klarlack Reducer
Paint mätsticka
Papper tratt sil
luftdriven sprutpistol
Visa fler instruktioner
1

Häll oreducerade DuPont klarlack i färgen blandningsform. Det finns en graderad mätlinje på sidan av koppen som tyder på att det används för klarlack i en 04:01:01 förhållande. Du kommer att använda fyra delar klarlack, en del härdare och en del reducering. Blanda de tre tillsammans grundligt med en paint käpp.
2

Placera tratten silen över färgen cup på pistolen, och häll sedan blandade DuPont klarlack i pistolen.

Billiga 3

Säkra måla pistol lock på plats, fäst sedan luftledningen till pistolen basen.
4

Spray ett test pass på den maskerade-off del av fordon som målas för att säkerställa att DuPont klarlack sprutar genom pistolen ordentligt. Inflyttning i jämn, stadig stroke, bör den ta på utseendet av släta, polerat glas. Tillämpa klarlack för långsamt kommer att resultera i bottnar och körningar. Tillämpa det alltför snabbt kommer att resultera i torr beläggning, vilket tar mycket längre tid att polera och polera än en korrekt tillämpning skikt av klar.
5

Applicera klarlack i stadiga slag, från toppen av bil och arbeta dig nedåt. Överlappning varje slag av sprutpistolen med hälften för att erhålla optimal täckning. Låt DuPont klarlack för att härda i lackboxen för ungefär en timme före avlägsnande, slipning och slutlig polering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63595.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.