Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man byter den främre Flare på en ZR2

Den Chevorlet ZR2 är en off-road suspension paket som erbjöds av General Motors på sin S-10 pickup och Blazer lätta plattformar lastbilar under flera år innan raden av fordon avbröts. Inte bara gjorde dessa paket inkluderar upphöjda upphängningssystem, erbjöd de också aggressiva stänkskärm nödraketer som hjälpte skydda kroppen av lastbilen från större-än-lager däck. När skadade, är en utflytning relativt lätt att byta ut, oavsett om det är en fabrik ersättare fender flare eller ett som erhållits från en bärgning gård. Saker du behöver
Tänger
Vax och fett remover
Rena trasor
plast spackel skrapa
1/4-tums enhet socket uppsättning
Philips-head skruvmejslar
Dubbel- sidig fordonsindustrin trim tejp
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den trasiga främre flare från lastbilen genom att först ta bort skruvarna i botten av flare bredvid rocker panel och front rikligt, och med hjälp av skruvmejsel för att lossa resten av beslagen runt hjulhuset. Med dessa tas bort, dra fender blossar upp att skala bort det av trim tejp som håller fast den på kroppen av lastbilen.
2

Rengör trim tejpen på sidan av ZR2 trucken med blötläggs i vax och fett remover och skrapa bort det med en plast skrapa. Ett hushåll spackel fungerar bra för detta ändamål. När det mesta är borta, gnugga resten med en ren trasa fuktad med vax och fett remover för att helt rensa bort. Addera 3

Applicera dubbelhäftande trim tejp på baksidan av ersättning fender blossa för ZR2. Om du köpt den flare från en bärgning gård, måste du ta bort den dubbelhäftande trim tejpen från bak innan det nya bandet i för att det ska hålla ordentligt.
4

Rikta in fender signalljus över hjulet båge i ZR2, vilket gör att liten hylla av plasten fender flare att pressa mot bottnen av bågen. Det är mycket viktigt att du ansluter alla skruvhålen innan du tillåter trim bandet att hålla sig till ytan.
5

Sätt skruvarna i botten på fender flare att hjälpa anpassa de återstående skruvhålen , och tryck på fender blossa ordentligt mot kroppen av lastbilen att fästa trim bandet på plats.
6

Installera skruvarna som du tog bort från den ursprungliga fender flare att slutföra bytet.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63618.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.