Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Snabbaste sätten att strippa Automotive Paint

När du har flera val att strippa bil färg, allt är tidskrävande, men du kan använda vissa produkter för att skynda på processen. När du tar bort bil färg, måste du vara noga med att undvika att göra djupa repor i metallen. Det kan av flera lager av färg på fordonet. Använda något att arbeta igenom och mjuka upp färgskikt gör strippa mycket snabbare. Flygplan färgborttagningsmedel

Ta på gummihandskar och måla mask. Om de är de tunna medicinska handskar, använd två par. Måla stripper flygplan färg på en två-fots kvadratisk sektion av fordonet. Låt strippa att ställa tills du ser att det bubblar.

Skrapa bubblade upp färgen bort med plast skrapa. Inte alla av färgen kommer att lossna. Arbete hela fordonet på samma sätt. Om fler än två eller tre lager färg är fortfarande på fordonet, upprepa processen.

Skala resten av färgen bort med roterande färgborttagningsmedel. När du håller i strippa, behålla det även och satte bara tillräckligt tryck för att ta bort färgen. Om du använder för mycket tryck eller låta den glida i sidled, kommer du att sätta urgröpningar i fordonet, som tar en hel del extra arbete för att täcka upp.
Sandblästring eller Bead-sprängning

Du kan också få din bil sandblästrad eller vulst-blästrad. Ta bilen till en professionell body shop för att ha sandblästring eller vulst blästring gjort. Detta är det snabbaste sättet att tömma bilen av färg. Vissa maskinuthyrningsföretag ställen kan hyra dig en sandbläster, men när du hyr den och köpa sanden, plus göra jobbet och städa upp röran, är det mer ekonomiskt att ha en professionell slutföra processen.

Tips

Som du avsluta varje avsnitt, måla med primer eller en rostskyddsbehandling produkt för att hålla den från rost, speciellt om fordonet förvaras utanför. Du kan spraya rostskyddsbehandling på, men normal tillämpning är med en trasa eller pensel. Det kommer att kännas grov på fordonet - oroa dig inte om det - du kommer att ta bort det när du gör dig redo att prep för målning
Varningar
Använd alltid handskar, mask och ögonskydd när du använder strippa flygplan färg. Använd alltid handskar och skyddsglasögon vid arbete med kemikalier. Mest rostskyddsbehandling produkter missfärga cement, så om du kommer att hälla det i en sprayflaska, arbeta över tidningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63594.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.