Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur man ansöker om en bärgning titel

En bärgning titel är normalt utfärdas till bilar som har skadats till den punkt där kostnaden för reparation överstiger fordonets värde. Bärgning titlar utfärdas till havererade fordon, junked, fordon med översvämning eller brandskador och vissa fordon som stals och återvinns av polisen efter att försäkringsbolaget redan betalat ägaren för deras ersättare. Du kan ha en bärgning titel utfärdas för en skadad bil i någon stat, men processen kommer att variera något. Saker du behöver
Ansökan om bärgning titel
ägarbevis
Fordonets tag och registrering
Försäkring bärgning anmälan
Visa fler instruktioner
1

Bestäm att fordonet är i själva verket anses uppgick av ditt tillstånd. Definitionerna för de skador som gör en bil en bärgning fordon varierar från staten. Men normer är typiskt att ett betydande antal viktiga komponenter har skadats. Ditt försäkringsbolag bör utfärda ett intyg att fordonet är totalt. I vissa stater är enbart ålder nog för att kvalificera en skadad bil för en bärgning titel.
2

Samla alla relevanta dokument du har rör fordonet och det är nuvarande skick. Dessa bör inkludera din nuvarande, icke-bärgning titel, bevis på äganderätten till fordonet, det registreringsskylt och registrering, uppgick något uttalande som du kan ha fått från försäkringsbolaget förklara fordonet, en förteckning över skador och fotografier av skadorna.

3

Gå till Department of Motor Vehicles och fylla i en ansökan för att få en bärgning titel. Skicka in ansökan, alla nödvändiga dokument och all behandling avgifter till DMV.
4

vänta på att få din bärgning titel på posten. Fordon titlar anländer ofta två till tre veckor efter den ursprungliga ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63544.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.