Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Hur kan vi minska skevhet När Värme Stål

Stål är född ur elden av en masugn . Det slutar inte där . Vi stämpla det , sträcka ut det , klippa och böja den för att göra vad vi vill . När man värmer stålet , tar vi tillfälligt en del av sin styrka bort så vi kan böja den och manipulera den ännu mer . Värme är ett viktigt verktyg när man arbetar med stål eller metall. Men ibland ett problem uppstår vid svetsning stål . Följ dessa steg för att minska böjningar vid upphettning stål . Saker du behöver
Skyddsglasögon
Heat sink compound från 4 Bitar av 1 1/2-tums fyrkantsstål med 8 inches
4 C - klämmor
Visa fler instruktioner < br >
1

Clamp eller ställning torget lager runt koncentrerat område som skall svetsas eller värmas . Använd torget lager för att bilda en ruta runt området av reparation för att absorbera värmen .
2

Stryk kylfläns eller värmeabsorberande kitt där torget lager möter stål som ska svetsas och repareras . Addera 3 Använd korrekt svetsning kläder och skyddsglasögon för att förhindra skador .

Svetsa stålet inuti värme barriär som bildas med kylflänsen kitt och fyrkantiga lager . Denna barriär kommer att acceptera en del av värmen och hålla den från att sprida sig i hela det arbete som kan orsaka skada .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63555.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.