Svenska Bil >> Auto Repair >> reparationsprocessen >> Content

Vindruta Crack Säkerhet

Reparera en spricka i vindrutan på en bil är avgörande för säkerheten för en förare och hans passagerare . I vindrutan på en bil ger en viktig säkerhetsfunktion . Det skyddar dig från föremål utanför fordonet och ger ett visst skydd vid front - end kollisioner . Historia

Skelettet av en bil ger passagerare med skydd vid olyckor och rollovers . Början på 1970-talet , började tillverkare med ett öga mot energieffektivitet gör dessa skelett lättare . Auto vindrutor under 2010 erbjuda 60 procent av det strukturella tak - stöd för en bil .
Funktion

Safety Restraint System för en bil ingår säkerhetsbälten , krockkuddar och vindrutan. En vindruta skyddar passagerarna från att kastas från en bil vid en olycka . En luftkudde studsar också av vindrutan för att dämpa åkande mot stötar . Vindrutor har två skikt , ett inre poly och en utanför glas . Medan det yttre lagret kan gå sönder eller spricka under påverkan , gör det inre skiktet vindrutan flexibel och kuddar effekt .
Varning

åkande i bilen med en spruckna eller felaktigt installerade vindrutan ansikte fara . En instabil vindrutan , eller en ersatt med svaga lim , kan splittras och misslyckas under och olycka . Byt ut eller reparera skador på vindrutan omedelbart .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/collision-repair/63499.html

Previous:
Next:

reparationsprocessen

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.