Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en 1991 Honda Civic Hatchback Fönster

Trots sin ringa storlek, den kompakta 1991 Honda Civic Hatchback marknadsförs som en bil med förvånansvärt bra lagringsutrymme. Tyvärr är bilens stora bakre kombi fönstret vid risk för skador. En äventyras kombi fönster kan leda till vattenläckage och göra Civic ett enkelt byte för tjuvar. Lyckligtvis kan du byta ut den bakre kombi fönstret på 1991 Honda Civic om det blir äventyras. Jobbet kräver endast några grundläggande verktyg, ett nytt fönster och en medhjälpare. Saker du behöver
Skyddshandskar
Skyddsglasögon
Pry Tool Review Thin kniv
uretanlim primer
uretanlim
Nytt kombi fönster
Visa Mer Instruktioner
en

Använd pry för att ta bort gummi som blir kvar på utsidan av fönstret. Fönstret kan tätas från utsidan med en gummikanten eller packning.
2

Lossa kablaget för bakrutetorkare, om Civic är utrustad med en bakre torkare. Avlägsna torkararmen genom att lyfta locket vid basen av armen och avlägsnande av bulten som förbinder armen.
3

Kör bladet på en tunn kniv mellan fönstret och kroppen av fordonet. Detta kommer att bryta förseglingen uretanklistret mellan fordonets kropp och glaset. Har en hjälpare hålla fönstret på plats så att fönstret inte faller ut ur fordonet. Ta bort det gamla fönstret.
4

Rengör fönstret monteringsområde av alla gamla limmet med en pry verktyg. Pensla ett tunt skikt av uretanlim primer på monteringsytan området. Rengör kontaktytan på det nya fönstret.
5

Bead en konstant linje uretanlim till monteringsytan av fordonet. Med din hjälpare, försiktigt placera det nya fönstret på fästet. När fönstret är på plats, höja bakluckan och låt fixet botemedel.
6

tillbaka gummikant runt det nya fönstret. Återinstallera tillbehör bakrutetorkaren och torkaren elektriska sele om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59771.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.