Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man monterar en Nissan Regulator Quest Fönster

Efter att få arbete på antingen dörrpanelen eller fönster på din Nissan Quest, kan du spara på mekaniker avgifterna med återmontering fönstret regulatorn själv. Även om detta kan verka som en svår uppgift, är det faktiskt en du kan lätt fylla på under en timme. Du kan plocka upp alla de verktyg du behöver för jobbet - samt en ersättare fönster regulator för din Quest - från din lokala auto butik. Saker du behöver
kryssmejsel
Wrench in
Fönsterhissats
Visa fler instruktioner
1

Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvar fäst luckan. Dra luckan bort från dörren.
2

Placera fönstret regulatorn längst ned på luckan precis under glasrutan. Se till att rutan kan radas upp med regulatorn.
3

Använd en skiftnyckel för att fixa fönstret regulatorn på plats genom att fästa det nedre fästet bultarna till fästet av regulatorn för att fästa det till dörren.
4

Rikta in hålen på regulatorn med de längst ner på glasrutan. Rikta dem exakt med varandra och fixa dem på plats med hjälp av en insexnyckel för att fästa sexkantbultarna.
5

Sätt tillbaka dörrpanelen genom att följa borttagningsproceduren i omvänd. När avslutat test för att se till att du kan öppna och stänga fönster fullt med regulatorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59448.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.