Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter ytterdörren glas på en 1999 Pontiac Grand Prix

Dörr glas på 1999 Pontiac Grand Prix är en typ av glas som kallas härdat glas. Detta glas går igenom en speciell process för uppvärmning och kylning, som tillverkar glas som inte splittras i vassa skärvor när de delas. Härdat glas, vilket är en typ av säkerhetsglas, bryter sig in nuggets när de träffas med tillräcklig kraft för att bryta fönstret. Du kan byta ut ytterdörren glaset på 1999 Pontiac Grand Prix utan specialverktyg. Saker du behöver
SPACKEL Skruvmejselsats
skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
Ta bort dörrpanelen
1

bort den negativa batterikabeln kabeln med en skiftnyckel.
2

Ta bort den lilla plastskydd över beklädnadspanel skruvarna som sitter i den inre dörrhandtaget ficka och armstödet med en spackel. Ta bort dekorpanelen skruvarna med en skruvmejsel.
3

Bänd ut den elektriska enheten fönstret kontroll med en spackel och koppla ur den (eller ta bort den manuella vev med en skruvmejsel, om du don ' t har makt fönster). Ta makten spegeln fjärrkontrollen från förarsidan dörren med en skruvmejsel.
4

in spackel mellan dörren och klippen panelen och bänd klippen lös från dörren. Ta bort beklädnaden från dörren och koppla ljuset dörren artighet och alla andra kablar som kvarstår mellan panelen och dörren. Addera Byta Glas
5

Skala inre och yttre bältet linje tätningslist från dörren med en spackel. Ta bort de kör kanal skruvarna med en skruvmejsel och dra körningen kanalen från dörren. Ta bort den främre sikt kanalen samt vid behov.
6

Höj fönstret halvvägs. Tryck på den bakre hållarklämman att släppa fönstret bakifrån kör kanalen. Ta bort eventuella fönster fästbultar, om nödvändigt, med en skiftnyckel.
7

Koppla regulatorn armen från bågen kanalen och luta glaset innanför dörren. Lyft glaset upp och ut genom dörren.
8

in nya glas i dörren. Engagera rullen regulatorn armen med bågen kanalen. Sänk glaset halvvägs och skjut fönstret tillbaka att engagera bakre körningen kanalen.
9

Sänk fönstret för att lämna ungefär tre inches av glas visar. Installera frontglas kanal och ingriper den främre hållaren med glaset. Installera fönster fästbultarna, om tillämpligt, och dra ner dem.
10

Omvänd demonteringen stegen för montering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59514.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.