Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar bakruta i en Beetle

Installera den bakre glaset i en Volkswagen Beetle kan vara en svår process och bör göras med hjälp av en assistent. Gummit fönstertätningen måste installeras korrekt för att skydda insidan av bilen från läckor. Fönstret tätning har två krökta ytor: Den stora man går på utsidan av fordonet och den lilla man går på insidan av fordonet. Bredvid den yttre ytan av tätningen är en smal fördjupning som är kvadratisk form med spår längs botten. Denna utbuktning är där glasrutan placeras. Den rundade fördjupningen är där flänsen av bilen kommer att placeras. Klaffen som inkluderar den mindre krökta ytan måste dras inne i bilen under installationen. Saker du behöver
Bakre fönsterglas
Gummi fönstertätningen
Flera fötter stark sladd, mindre än 1/8-tums tjock
Tvål och vatten mix eller annat glidmedel
sprutflaska
Fönsterputs och handduk
Visa fler instruktioner nära Place Sigillet på Glass
1

Lokalisera fyrkantig fördjupning i fönstret tätningen och den större ytan som går på utanför bilen.
2

Sätt fönsterglaset i detta spår, och se till att den yttre ytan av tätningen är på samma sida som den yttre ytan av glaset. Använd inte smörjning under detta steg.
3

Kontrollera hela tätningen att se till att den är ordentligt och fullständigt installerad på glaset.
Installera Window
4

Placera sladden i den rundade fördjupningen i tätningen, se till att ändarna på sladden överlappa minst 18 inches på antingen toppen eller botten.
5

Lägg smörjning till intryckningen ovanpå sladden. För att göra ett bra smörjmedel som är lätt att städa upp, blanda 1 del tvål med 9 delar vatten.
6

försiktigt placera fönstret i öppningen i fordonet med hjälp av din assistent. Se till att glaset är fyrkantig i öppningen och att ändarna av sladden är inne i bilen. Kontrollera att den yttre tätningen passar ordentligt över utsidan av bilen.
7

Dra ena änden av sladden inifrån bilen medan din assistent applicerar lätt tryck på den del av glaset som du installerar. Detta kommer att dra insidan tätningen in i bilen. Stanna när du når det första hörnet.
8

Dra den andra änden av sladden på samma sätt tills du når det motsatta hörnet. Fortsätt att alternera dra en sladd, och sedan den andra, för att fullborda tätningen. Bli inte en sida för långt före den andra sidan.
9

Slap fönstret tätningen med handen på annan plats där fönstret inte verkar vara helt inställd på plats. Gör detta först när den inre tätningen helt har dragits in i bilen.
10

Rengör fönster och fönstret tätningen för att ta bort överflödigt smörjmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59440.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.