Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter ett fönster på en 1998 Nissan Sentra

En trasig eller skadad fönster utgör både en estetisk och säkerhetsproblem. Om fönstret i 1998 Nissan Sentra har skadats, bör du byta ut den så fort som möjligt. Att betala en professionell eller en återförsäljare att göra jobbet kan vara både kostsamt och tidskrävande. Du kan byta ut fönstret själv. Först köpa ett nytt fönster från en auto-leverans butik eller en Nissan återförsäljare, sedan ställa om uppgiften. Saker du behöver
skruvmejsel
Putty Tänger kniv
Vakuum
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna lös eller krossat glas. Rulla det som är kvar av fönstret ned. Lossa clipsen som håller fast fönsterhissen och lås. Ta bort skruvarna som håller fast armstödet med hjälp av en skruvmejsel.
2

Bänd och dra panelen loss från dörren, med hjälp av en spatel. Dra plastklämmorna från hela panelen tills panelen är helt off. Placera panelen åt sidan.
3

Dra plastclips från dörren med en tång. Var noga med att inte skära eller skada klippen. Dra försiktigt tillbaka plastfilmen på dörren. Dra tätningslisten från botten av fönstret.
4

Rengör krossat glas ut genom dörren med ett vakuum.
5

Ta bort de två skruvarna som håller fönsterglidlisten med en hylsnyckel. Flytta kör kanalen framåt. Koppla bort glaset kanalen från regulatorn armen och ta bort eventuella kvarvarande glas.
6

Skjut det nya glaset sönder dörren kanalen. Ställ glaset inom loppet kanalen.
7

Fäst muttrarna i glaset kanal till regulatorn armen och montera de två skruvarna i kanalen.
8

Byt tätningsremsa. Testa fönstret. Det borde gå upp och ner smidigt.
9

Justera främre kanalen position genom att lossa bultarna i fönstret spår tills fönstret rör ordentligt. Dra åt alla skruvar och muttrar för att säkra fönstret.
10

återmonteras och plast dörr film, kåpa och alla växlar du först bort.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59634.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.