Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort de Windows i en 2003 Suburban

Chevy Suburban har flera fönster både för dörrar och det bakre utrymmet. Fasta glasfönster bör hanteras av en professionell, men du kan ta bort de justerbara fönstren inom de viktigaste dörrarna. Dessa fönster består av glaset sin tur kontrolleras av en tvåspårig regulator. Du kan ta bort glaset i sig om det är allt du behöver göra, men du måste ta bort glaset först om du behöver ta bort regulatorn. Hursomhelst, måste du komma in i själva dörren. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort fordonets batteri vid den negativa kabeln om Suburban är utrustad med elektriska fönsterhissar.
Sida 2

Haka och ta bort den manuella fönster vev med en hakad verktyg (eller gnida en trasa bakom den för att få bort klippet), eller bända ut kontrollerna effektbrytare med en trim pinne och koppla den elektriska kontakten. Addera 3

Ta bort alla andra trim ramar och armstöden med trim pinne, inklusive bezel runt dörrhandtaget och den triangulära panelen täcker backspegeln mount.
4

Skruva alla skruvarna med skruvmejseln, sedan dra dörren upp och ut på samma gång och lossa de elektriska kontakterna bakom den för att ta bort panelen. Skala bort plastskyddet på dörren.
5

Återanslut fönstret styr med antingen den elektriska kontakten eller handtag klippet, sedan höja /sänka fönstret tills du ser skruvarna för glaset spår i dörröppningar.
6

Ta det enda bult för fönstrets främre kanalen med din nyckel och flytta kanalen bort från glass.Loosen bultarna som fäster banan fönster regulator.
7

Lyft fönsterglas upp från regulatorn och dra ut den genom öppningen i toppen av dörren.
8

Ta tillsynsmyndighetens bultarna på de övre och nedre ändarna av regulatorns två guide spår. Skjut spåren tillsammans och ta bort den genom dörröppningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59407.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.