Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar en 2001 Ford Mustang Fönster förarsidan

En trasig förarsidans fönster på 2001 Ford Mustang kan vara ett allvarligt problem, exponera din bil - och du - till elementen och fungerar som en öppen inbjudan till tjuvar . Om ditt fönster skadas, byt ut den omedelbart för att säkerställa att du bilen inte blir stulen eller skadas ytterligare. endast enkla verktyg behöver för att utföra denna reparation. Saker du behöver
Wrench set Skruvmejselsats
ersätter fönsterruta
Visa fler instruktioner
1

öppna din chaufför-sidodörr. Leta reda på skruvarna på gummit trim på sidan backspegeln och runt fönsterkarmen. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna som håller klädseln på plats. Dra trim från runt fönsterkarm och spegeln.
2

Använd en skiftnyckel för att ta bort bultarna fästa den svarta plattan som är fäst vid dörren. Avlägsna plattan från dörren.
3

Ta bort skruvarna som ansluter fönstret till fönstret regulatorn med en insexnyckel. Detta kommer att frigöra fönstret från dörrkarmen.
4

bort alla i fönstret från ramen. Se till att du inte skär dig på de trasiga bitar av glas som du tar bort dem.
5

Placera ett nytt fönster pan i ramen av förardörren. Fäst fönstret på plats genom att ansluta monteringsbultarna mellan fönstret och regulatorn. Sätt tillbaka luckan församling genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59415.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.