Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

DIY Vindruta Installation på en 1969 Dodge Dart

När det gäller att byta ut vindrutan på din 1969 Dodge Dart, även om du har köpt alla delar som behövs, så kan professionell installation vara ganska dyra. Installera en vindruta själv är något som lätt kan göras, och kommer att spara en massa pengar i processen. Saker du behöver
Sharp Vindruta blad
rengöringsvätska
nylontråd
Byte vindruta
Byte packning
Vindruta tätningsmedel
kryssmejsel
Show Mer Instruktioner
1

Lokalisera de två skruvarna på på basen av backspegel backspegeln. Ta bort en av skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. Detta gör att du kan skjuta backspegeln bort från basen. Upprepa detta den andra backspegeln. Detta kommer att ge dig bättre tillgång till vindrutan.
2

Använd en vass kniv för att skära bort gummit trim från runt kanterna på vindrutan. Gör en inledande snitt i trim och skära bort resten av trim i medurs riktning. Alla i trim måste avlägsnas.
3

in i fordonet och tryck mitt på vindrutan så att det börjar att komma bort från vindrutan ram. Ha någon att hjälpa dig stå utanför Dart. De kan användas för att hjälpa till att ta vikten av vindrutan för att ta bort och installera det. Detta hjälper också förhindra onödig skada på huven när du tar bort vindrutan.
4

Applicera ett lager av vindrutan fogmassa runt kanterna på den nya vindrutan. Fäst den nya packningen till botten av vindrutan. Packningen bör vara dödpunkten och har också den tunga delen av packningen på insidan och slitsen på utsidan. Fixa en nylonlina runt yttre spår av vindrutan.
5

Lyft vindrutan till vindrutan ram med hjälp av en annan person. Har den andra personen trycka på vindrutan mot ramen under ett par minuter för att tillåta tätningen att sätta på plats. In i fordonet och dra nylontråden runt botten av vindrutan. Detta gör det möjligt gummiläpp att ställa på plats. Sätt tillbaka de ytterbackspeglar genom att skjuta dem tillbaka till sina baser och fastställande på plats med basen skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59399.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.