Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar Vindruta Tätningsmedel

Installera tätningsmedlet är en av de viktigaste delarna för att ersätta en vindruta. Att göra detta reparation själv kan du spara en hel del tid och pengar. Om du har en spricka i vindrutan, måste du ersätta det av säkerhetsskäl samt för att undvika en fix-it biljett från motorvägen patrull. Kommersiell silikon tätningsmedel rekommenderas eftersom det har en låg mängd av elasticitet. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Rakblad
Shop trasor
Sax
Kommersiell silikon tätningsmedel
Tvättsprit
Tarp
Visa mer Instruktioner
1

bort vindrutan och gjutning med en skruvmejsel.
2

Klipp bort eventuellt kvarvarande fogmassa på vindrutan ram så att du kan tillämpa det nya tätningsmedlet lätt. Om den ursprungliga tätningsmedlet är silikon-baserade, kan du lämna ett tunt lager på ramen. Detta gör det lättare för nya tätningsmedlet att fästa på ramen.
3

Skär av toppen av tätningsmedlet behållaren och placera en liten sträng av tätningsmedel på ramen. Placera en annan liten pärla under packningen läppen, mellan packningen och metall eller glas. Tryck packningen klaffen lätt in tätningsmedlet.
4

Ta bort alla tätningsmedel som blir på färgen eller fönster med tvättsprit. Låt tätningsmedlet härda i minst 48 timmar innan du kör bilen. Även om det är härdning, hålla den borta från direkt solljus och regn genom att täcka den med en presenning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59744.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.