Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man reparerar en bakre förarsidan fönster som är ur spår i en 2000 Malibu?

The 2000 Malibu är utrustad med bakrutor som har en funktion barnsäkerhet som hindrar Windows från att sänkas hela vägen. Fönstren rida på rullar som styr glaset upp och ner när de drivs. Med tiden kan den bakre förarsidan fönster lossna dess spår och inte längre fungerar korrekt. Fönstret kan fastna i något läge när det blir ur spår. För att fixa fönstret, måste du få tillgång till insidan av bildörren, och räkna ut vad orsaken till problemet är. Saker du behöver
Trim borttagningsverktyg
skruvmejsel
Lubricant
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort minuspolen på batteriet om din Malibu har makten lås och fönster. Ta bort dörrpanel, med trim borttagningsverktyg. Bänd ut switchar för Power lås och fönster med hjälp av trim borttagningsverktyg eller skruvmejsel, dra ut de elektriska kontakterna. Om din Malibu har manuellt manövrerade fönster, ta bort fönster-manöverhandtag med trim borttagningsverktyg.
2

Bänd bort plastskydden placerad bakom dörren pull, med hjälp av skruvmejseln. Lossa och ta bort skruvarna under täcket. Dra i dörrhandtaget som om du öppnar dörren, ta sedan bort skruven handtaget bezel och infattningen.
3

Ta bort eventuella återstående paneler fäster viktigaste dörrpanel, med trim borttagningsverktyg. Ta huvudpanelen dörr trim genom att arbeta runt det med trim borttagningsverktyg. Lossa alla elektriska anslutningar.
4

Avlägsna plasten vattnet deflektorn. Peel bort försiktigt så att den inte skadas under borttagningen.
5

Sänk fönstret och avgöra orsaken till problemet. Kontrollera rullarna och alla andra komponenter som håller fönstret på plats. Byt ut trasiga eller skadade komponenter. Flytta fönstret ordentligt om det inte finns några skadade komponenter. Smörj alla rörliga delar, och rensa ut allt skräp som kan ha samlats innanför dörren.
6

kontrollera att allting fungerar och installera dörren trim. Återställ strömmen till fönstret tillfälligt om den är maskindriven. Flytta fönstret helt upp och ned och kontrollera eventuella problem. Om det inte finns några problem, installera dörr trim, vattnet avledare och alla bitar som togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59770.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.