Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort en tidig Bronco Vent Fönster

Tidig Ford Broncos presenterade en vent fönster och ett huvudfönster på både förar-och passagerarsidan av trucken. Till skillnad från huvudfönstret, vilka kontakter gummilister på kroppen av fordonet, rida ut vent fönsterkontakter strippa i en egen ram. För att ersätta vent fönstrets gummilister, måste fönstret först tas bort. Borttagning är ganska enkel, men luckan måste avlägsnas för att komma åt ventilen fönstrets låsmutter inifrån dörren. Saker du behöver
kryssmejsel
Hylsnyckel
platt skruvmejsel
Maskeringstejp
Wrench
Visa fler instruktioner
1 < p> Ta bort handtaget fönster vev, armstödet och den inre dörrhandtaget. Både fönster veven och det inre dörrhandtaget hålls på plats med en enda Phillips skruv. Lossa skruvarna med en Phillips-skruvmejsel, dra veven och handtaget bort av dörrpanelen. Bakom veven och handtaget, vilar mot dörrpanelen, är en stor plastbricka. Skjut brickan utanför vev och kugghjulen handtag och ställa brickan åt sidan. Ta bort de två bultarna placerade under armstödet med en hylsnyckel för att ta bort det.
2

Ta bort luckan. Den dörrpanel hålls på plats med ett antal metallklämmor belägna längs de inre hörnen av panelen. Wrap bladet av en platt skruvmejsel med maskeringstejp för att undvika repor på dörrkarmen, sedan in skruvmejseln mellan dörrpanelen och dörrkarmen. Börja i ena kanten av dörrpanelen, använd skruvmejsel för att bända bort panelen från dörren tills klämman lossnar från dörrkarmen. Dra luckan utanför dörrkarmen när alla klippen har kopplats bort från ramen.
3

Öppna ventilen fönstret och rulla huvudfönstret hela vägen upp.

4

Ta bort enskild mutter ligger vid foten av vent fönstret med en nyckel från insidan av dörren.
5

Fatta vent fönstret med båda händerna och tryck ner ordentligt på fönstret. Vid basen av ventilen fönstret är en stor fjäder. Genom att trycka ner på fönstret kommer att komprimera fjädern. På toppen av den på framsidan fönstret är en vertikal metall pelare, som glider i ventilationsöppningarna fönstrets ram. Tryck ner på fönstret tills fjädern komprimeras tillräckligt så att metallen pelaren rensar fönsterkarmen, sedan flytta fönstret åt sidan och dra ut den genom dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59488.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.