Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man tar bort fönstret från en Jeep Liberty

fönsterglaset kan behöva tas bort från en Jeep Liberty grund av skador eller som del av en större reparation process. De flesta nybörjare mekaniker kan ta bort fönstret på mindre än en timme med hjälp av några enkla handverktyg. Var särskilt försiktig när du tar bort glaset för att undvika repor från metall. Följande uppgifter avser 2002 till 2007 Jeep fri, som utgör den stora majoriteten av dessa fordon på vägen. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Hylsnyckelsats
SPACKEL
Tape
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de två inre dörrpanelen behålla skruvarna med en stjärnskruvmejsel. En ligger direkt bakom dörren panelen döljs av en liten lucka. Den andra är i urtaget på armstödet.
2

Placera en kniv mellan den inre dörrpanelen och dörren och bänd panelen bort från dörren. Bänd panelen bort från dörren för att lossa snäpplåsen. Arbetet runt hela kanten av panelen för att driva bort alla klippen.
3

Dra panelen bort från dörren. Dra panelen bara några inches bort från dörren för att få tillräckligt med utrymme att arbeta bakom det.
4

Flytta stången dörrlås från fästklammern. Sedan sänka den för att lossa den från dörren låsaggregat. Stången kan tas bort för hand
5

Lossa de elektriska kontakterna,. En för el-speglar sida och en för makt dörrlås. Kontakterna kan tas bort för hand. Peel vattnet sköld från insidan av dörren
6

.
7

sänka eller höja glaset, vilket syns klämmorna vid basen av fönsterglaset genom öppningen i dörren.
8

Avlägsna yttre bit weatherstripping från fönsteröppningen. Det kan dras uppåt från dörren. Sätt tejp längs metallen kanten täcks tidigare av weatherstripping.
9

Ta bort de två metall clips på slutet av varje plasthållare på basen av hissen plattan. Placera en skruvmejsel mellan metallklämma och hållaren för att flytta dem ut ur hållaren.
10

Ta bort skruven i mitten av hissen plattan med en hylsnyckel.
11

Dra fönsterglas upp och ut genom dörren. Vippa toppen av glaset mot fordonets utsida för att passa in under fönsteröppningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59733.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.