Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man lägger in ett fönster Back på ett spår i en KIA Sportage

Om fönstret i din KIA Sportage har fastnat i en stillastående position, är det sannolikt på att fönstret kommer utanför fönstret regulatorn. För att lösa detta problem måste du ta bort fönstret och placera den tillbaka på regulatorn korrekt. Att utföra detta arbete är en ganska lätt uppgift och kan fyllas i på mindre än en halvtimme. Du kan hitta de verktyg du behöver för uppgiften hos din lokala automatisk lagring. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Insexnyckel
Visa fler instruktioner
1

öppnar dörren till ditt Sportage som innehåller fastnat fönstret. Ta bort skruvarna på den inre dörrpanelen med stjärnskruvmejsel. Lyft panelen bort från dörren och gå åt sidan.
2

Ta bort de två skruvarna som håller fast handtaget på plats. Dra handtaget bort från dörren. Haka de två länkarmar innanför dörren som utgör en del av dörren handtagsenheten. Ta bort dem från dörren.
3

Flytta fönster regulator till sin lägsta punkt i dörren. Detta kommer att göra det mycket lättare att ta bort fönstret från ramen.
4

Använd en insexnyckel för att ta bort de två bultarna som förbinder fönster till fönster regulator. Dra fönstret ut genom dörren.
5

Använd din hand för att flytta fönstret regulatorn upp och ner för att kontrollera att den fungerar korrekt. Placera fönstret tillbaka i fönsterramen. Rada upp bulthålen i nedre delen av fönstret med de på toppen av regulatorn. Fixa ihop dem genom att trä en monteringsbulten mellan var och en av de två hålen. Placera dörrpanelen och dörrhandtag montering på plats igen genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59772.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.