Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur du installerar Saturnus sidorutan

Saturn bilar, liksom alla andra märke och modell, kräver största möjliga underhåll för att garantera säkerheten på vägarna. Sprickor på sidorutorna på Saturnus kan resa, förstöra hela glaset. Borttagning sidorutan kan vara en gör-det-själv-jobb så länge du har rätt verktyg. Kontakta en bildelar återförsäljare eller en body shop som har glas som passar bäst för din modell. Se bilens bruksanvisning för fullständiga instruktioner och säkerhetsföreskrifter innan du försöker byta glas själv. Saker du behöver
ersätter sidorutan
stjärnskruvmejsel
brytjärnet
Hammer
Bärbar dammsugare med slang bifogad
uretan täta
Caulk pistol
Safety slitage
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Kontakta en tillverkare auto glas i ditt område via en gul telefon boksidor eller genom att söka upp en tillverkare som bär Saturn fönster på nätet, att beställa en ersättare fönster. Berätta företrädaren bilens modell så han kan hitta ett fönster som passar din Saturn specifikationer.
2

glasögon Place säkerhet och handskar verktyget på att skydda dig mot glas faror.

3

rubba dörrpanelen och allt som är anslutna till den. Med en Philips skruvmejsel, lossa skruvarna som håller fast armstödet, högtalarna fabriken och veven på plats.
4

Använd en bar handen bända för att lyfta upp och ta bort fästen längs dörren panelens kant.
5

Avlägsna weatherproofing sköld för hand försiktigt.
6

Splittra fönsterglaset med en hammare om det fortfarande är intakt. Plocka upp glas skärvor från inuti ramen. Suga ut några glasbitar som kan ha fallit innanför panelen med vakuum slang bifogad fil.
7

Ta bort clipset innanför fönstret vev tröskeln genom stördes dess bult med en skiftnyckel. Ställ in ersättande glas, bottenände först, inne i slitsen av bilens dörr. Med den justerbara skiftnyckeln, sätt tillbaka klippen på plats, säkra det tätt, men inte för hårt för att skada glaset.
8

Byt weatherproofing remsa längs fönsterrutan. Du kan behöva tillämpa ett tunt lager av uretan täta med en täta pistol på remsan så att den fäster på rutan. Sätt tillbaka dörrpanelen och dess komponenter och säkra fästen på plats längs panelens kant.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59761.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.