Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter Bilglas i Portland, Oregon

Hitta auto butiker glas ersättning i Portland är lätt. Det finns många auto glas reparationer och experter utbyte hela området Portland. Du kan välja en butik som är bekvämt för dig som erbjuder en hel del och kommer att arbeta med din bil försäkringsbolag. Ring flera verkstäder för att jämföra priser och eventuellt hitta en affär som kommer att sänka din out-of-pocket kostnader. Dessutom kommer många auto glas reparation företag skickar även sina tekniker ut för att möta dig i ditt hem eller arbetsplats. Instruktioner
Förbered Auto Information
1

Innan du kontaktar ditt försäkringsbolag eller en auto glas reparationsverkstad, samla in nödvändig information om din auto glas ersättning.
2

vet märke, modell och år för fordonet. En avvikelse i någon av denna information kan försena eller stjälpa ersättning processen.
3

Har din bilförsäkring och kontaktuppgifter tillgängliga. Du behöver också den dag då skadan uppkom för auto glas reparationsverkstad för att lämna in en ansökan med ditt försäkringsbolag.
4

avgöra vilka funktioner auto glas du vill ha i ditt nya auto glas. Ha din VIN (Vehicle Identification Number) tillgängliga om du inte vet de exakta specifikationerna för glaset du byter så att teknikern kan slå upp det.
Bilförsäkring
5 < p> Kontakta ditt försäkringsbolag för att ta reda på om de kräver att du handskas med godkända reparation auto glas butiker. Om så är fallet, kommer de att ge dig en lista över butiker att välja mellan och eventuellt kontaktinformation.
6

Granska din försäkring för att bestämma din självrisk. Du kommer att få betala det avdragsgilla beloppet till auto glas reparationsverkstad vid tidpunkten för byte. Du kommer förmodligen betala en självrisk på $ 100 - $ 200
7

Kontakta auto butiker glas reparation krävs av ditt försäkringsbolag för att boka en tid Addera Bilglas reparation.. Butiker i Portland
8

ringa flera auto butiker glas reparation i Portland-området för att jämföra priser och bestämma utnämningen tillgänglighet.
9

Be för auto glas tekniker att komma till ditt hem eller arbete att göra ersättning, vilket normalt sker utan extra kostnad i de flesta bilverkstäder i Portland.
10

Fråga om verkstaden erbjuder rabatter eller erbjudanden för att täcka försäkrings-avdragsgilla kostnad.
11

Begär en garanti av auto ersättare arbete och glas. Bara välja en verkstad som kommer att ge en garanti och erbjuder en garanti på material och reparationer. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59645.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.