Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Min Jeep Grand Cherokee Windows fungerar inte

Om fönstren på din Jeep Cherokee sluta fungera är det troligen ett problem med antingen fönstret regulatorn själv eller regulatorn motor. För att komma åt problemet måste du först att få tillgång till fönstret regulatorn för att se om det är bara en frånkopplad kabel eller om regulatorn är skadad och måste bytas ut. Du kan plocka upp en regulator ersättare fönster från din lokala auto butik. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wrench set
Fönsterhissats
Visa fler instruktioner
1

Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna från innerdörrpanelen av ditt fordon. Lyft luckan försiktigt bort från dörren. Haka alla ledningar som är ansluten till luckan med händerna.
2

Lossa skruvarna som är fästa vid stereohögtalarna på dörren. Dra högtalarna bort från dörren. Haka den elektriska kontakten på baksidan av högtalaren och helt ta bort den från dörren.
3

Lossa glaset från dörren genom att ta bort skruvarna som förbinder fönster till fönster regulator. Placera något fast under fönstret för att stoppa den från att falla ned och bryta.
4

Kontrollera att den elektriska kabeln från motorn är kopplad till regulatorn korrekt. Om den är ansluten måste du koppla bort den och byt regulatorn. Ta bort kontaktstycket med handen. Använd en skiftnyckel för att ta bort bultarna och lyfta regulatorn ur fordonet.
5

Placera ett nytt fönster regulator till dörren och fäst med montering bolts.Align fönstret med window regulator och fäst dem båda tillsammans med bultarna. Anslut den elektriska kontakten från motorn till regulatorn. Sätt tillbaka luckan församling genom att följa borttagningsproceduren i omvänd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59449.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.