Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Vindruta Installationsinstruktioner för en Jeep Wrangler

En Jeep Wrangler vindruta består av en ram, glas och en vindruta packning. Installera en ersättare vindrutan i en jeep kan vara svårt. Vindrutan Packningen har en mycket snäv passning och är svår att manipulera i läge. Om alltför mycket tryck anbringas på glaset, vilket kan spricka. Det är viktigt att vara mycket försiktig under en vindruta installation för att undvika skador på bilen. Saker du behöver
Fönsterputs
String trimmerlina
Helper
Visa fler instruktioner
1

Smörj vindrutan genom att tillämpa fönsterputsmedel runt ytterkanten av vindrutan. Helt päls båda sidor och kanter på Jeep vindrutan.
2

Installera vindrutan packningen runt utsidan kanten av vindrutan med händerna. Packningen trycker på vindrutan. Insidan delen av packningen har ett spår utformat för att hålla kanten av vindrutan. Börja i ena hörnet och arbeta dig runt hela omkretsen av vindrutan. Använd inte vassa föremål för att bända upp packningen på vindrutan eftersom det kan skada glaset. Fortsätt tills hela packningen monteras på vindrutan. Addera 3

Thread strängtrimmer linje i läppen av vindrutan packningen. Linan skall installeras runt hela omkretsen av vindrutan packningen. Denna läpp är placerad på insidan av vindrutan. Strängtrimmern linje kommer du att kunna dra läppen över metallen i vindruteramen.
4

Blötlägg packningen med fönsterputsmedel.
5

Lyft den nya vindrutan på vindrutan ram och placera den med en partner.
6

Lokalisera snörände linan på insidan av fordonet. Dra i änden av linjen och låta läppen för att överlagra vindruteramen, styra in den på plats med handen. Du kommer att se den inre läppen av vindrutan packningen overlay ramen för vindruteramen. Arbete långsamt för att säkerställa läppen fortsätter att dra framåt och lägga på vindrutan ramen.
7

Fortsätt att dra linjen från vindrutan packningen tills hela läppen är inställd på vindrutan ramen.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59560.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.