Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man installerar ett fönster regulator på en 2001 Dodge Caravan

Fönstret regulator på en 2001 Dodge Caravan är ett aggregat med två styrskenor sammankopplade med fyra armar till en central regulator. Det är delvis installerad i själva dörren själv, ändarna av styrskenorna gå igenom dörrens tillgång hål medan den centrala regulatorn är placerad mellan ytterdörren och dess kåpa /Watershield. Du måste installera regulatorn på en dörr med borttagen kåpa och sedan installera glaset inom tillsynsmyndigheten. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Fönsterglas
Visa fler instruktioner
1

Koppla van negativa (svarta) batteri kabeln, lossa klämman På den negativa terminalen med en skiftnyckel
2

Sätt regulatorns front styrskenan genom den främre hålet i dörren -. en närmast rattstången och motor - sätt sedan i den bakre guiden järnväg genom det bakre hålet.
3

Sänk regulatorn så ändarna av sina skenor och skruvhål linje med nyckelhålet skårorna i dörrpanelen. Sätt skruvskallarna på styrskenorna och dra åt skruvarna med en skruvmejsel.
4

Anslut elkontakten till dörren för regulatorn om dörren använder elektriska fönsterhissarna.
5

Skjut fönsterglaset in i dörren genom öppningen vid toppen av dörren. Installera Tätningen på glaset och skjut den på plats inom run-kanalerna.
6

Passa in flikarna på glashiss plattan med tillsynsmyndighetens lyft plattor och anslut klämmorna för regulatorn att ansluta två plattor.
7

Klistra in plasten WeatherShield på dörrpanelen använder sin egen lim.
8

Placera dörren trim panel på dörren, förbinder alla dess ledningar selar, och tryck den på plats till plats krokarna. Skruva i de fästen nära botten och övre kant av panelen.
9

Anslut kontrollerna fönsterhissen till trim panel genom att ansluta dess elektriska kontaktdon och sittplatser det på plats, eller anslut den manuella fönster vev med sitt klipp.
10

Anslut batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59723.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.