Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur återställa Etsade Bilglas

Etsning är ett problem som förekommer på glas som en följd av exponering för hårt vatten, skarpa bitar och andra främmande föremål kommer i kontakt med den fina ytan av glaset. Bilglas, såsom vindrutor och fönster, kan drabbas av alla dessa typer av skador och inte bara förringa utseendet på din bil, men också försämra din förmåga att säkert se genom glaset. Istället för att sätta in en ny bit av glas i stället för de etsade bitar, kan du återställa den lätt själv. Saker du behöver
Glas restaurering polska
Glas-putsdyna
Glasrengöringsmedel
Handduk
Vatten
Sugskrapa
Visa fler instruktioner
1

Häll en liten mängd glas restaurering polish på en glas-polerrondell. Börja med ett belopp på storleken av ett mynt och lägga till mer när du behöver det.
2

Börja i ena hörnet av glaset och gnid dynan i små, jämna cirklar för att arbeta i polska. Applicera mer polish på dynan eftersom det torkar, arbetar den polska helt i glas.
3

Spray ett tunt lager fönsterputsmedel över glaset och gnugga det rent med en torr handduk . Ta bort alla spår av den polska från glaset genom att gnugga det med handduken.
4

Blöt hela ytan av glaset och torka den med en gummiskrapa. Se till att glaset är helt torrt.
5

Titta över glaset för kvarvarande etsning eller spår av polish. Använd extra polish för att bli av med den envisa etsning och skölja ner eventuella rester med vatten och en gummiskrapa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59629.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.