Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur man byter en Auto Vindruta

Byta en automatisk vindrutan är en svår uppgift. Aldrig försöka ändra en vindruta under dåligt väder. Vatten bör inte vidröra vindrutan i ungefär 10 timmar efter att ersätta den. Vindrutan är modellspecifika och att man måste ta hänsyn till vindrutan speciella funktioner, som en nyans eller en integrerad radioantenn, när man planerar att byta en vindruta. Saker du behöver
Fönster gjutning remover verktyg Flighter Long utökad rakkniv kniv
uretan fönster primer
uretan fönster sealer
Electric uretan pärla pistol
Visa fler instruktioner

1

bort fönstret avslöjar trimma hjälp av gjutning remover. Skär uretan pärlan löst runt hela omkretsen av fönstret. Detta är den svåraste delen av jobbet. Den uretan måste skäras helt, med kravlöst till fönstret när den trycks utåt. En sträng kommer att spricka fönstret. Om den person som installerade den tidigare vindrutan trycks ner för hårt då det bara kommer att ha ca 1/8 tum pärla. Detta gör det svårt att skära från utsidan. Kniven får aldrig röra vid kanten av glaset. Detta innebär att kulan måste skäras inifrån fordonet med hjälp av en lång rakkniv kniv. Gå långsamt och vara exakt.
2

Skjut fönstret ut långsamt. Se upp för eventuella lim fortfarande röra vid fönstret och skär den innan du fortsätter.
3

Tillåt 3 mm av uretan sealer för att stanna kvar på fordonet. Nya uretan grepp bättre på gamla uretan. Rengör all smuts eller främmande material borta från tätningsytan. Prime den nya vindrutan med uretanprimer runt ytterkanten där det kommer i kontakt med uretan pärlan. Använd en borste för att sprida det på vindrutan.
4

Placera en sträng av uretan tätningsmedel runt fönsteröppningen, ovanpå den befintliga 1/8-tums av gamla uretan, med hjälp av elektriska pärla pistol. Passa vindrutan med kanterna eller fönsteröppningen. Kontrollera att vindrutan är centrerad ordentligt innan du sänker den på uretan. När den vidrör uretan, kan den inte tas bort. Placera vindrutan på toppen av uretanen pärlan. Tryck ned på kanterna av vindrutan där den möter uretan. Tryck på hela omkretsen av fönstret kanten att korrekt sittplats fönstret i uretan så det inte läcker.
5

tillbaka fönstret formning genom att centrera den över trim fästelement och trycka ner.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59590.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.