Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Glass Repair >> Content

Hur Klipp vindruteglas

Cutting vindruta kan vara en tuff och långtråkig arbete. Du måste ta hänsyn till tjockleken på glaset samt kunna utföra skärning med precision. Automotive vindruta består av två tunna glasskivor sandwiching ett skikt av plast, enligt CA Davidson.com. Denna typ av glas är vanligtvis kallas laminerat säkerhetsglas. Var särskilt försiktig och tid när du klipper säkerhetsglas, och skyddsglasögon och kläder för att förhindra skador. Saker du behöver
Goggles
Tarp
2-tums blå maskeringstejp
svart markör
tigersåg
80-slippapper
Sander
Show Mer Instruktioner
1

Skydda bilens yta - framför allt den böjda delen av skölden - med presenning. Detta förhindrar glas skärvor och annat material från repor bilens yta.
2

Bestäm hur mycket glaset ska skäras. Beskriv det område du vill klippa med ett band av blå, 2-tums maskeringstejp. Double Layer tejpen på insidan och utsidan av glaset.
3

Trace linjer till bandet där du kommer att göra nedskärningar.
4

Med en sabel sågar, skär bara på de linjer som du har markerat från utsidan av glaset. Skär med en mjuk rörelse för att förhindra tigersåg från överbelastning.
5

Tryck försiktigt glaset ur plats. Har en assistent fånga vindruteglaset från utsidan för att hålla den från att falla och bryta.
6

Jämna vindrutan är skurna kanter. Applicera 80-slippapper i en palm slipmaskin och vrid inställningen till 220 för en slät yta, och börja arbeta slipmaskinen runt kanten av glaset en gång. Ta pauser med fem minuters mellanrum för att förhindra slipmaskinen från överhettning och sprickbildning glaset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-glass-repair/59621.html

Previous:
Next:

Auto Glass Repair

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.